Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Καλύτερη εμφάνιση – Πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με τον Μέντεκα καλαμαριάς που κατέληξε ισόπαλο, χωρίς νικητή


Βρίσκει το ρυθμό της η ομάδα των Πιερίδων Μουσών και αρχίζει να δείχνει την δυναμικότητα της. Αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον «Μέντεκα» Καλαμαριάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο γήπεδο του Βατάν (Βατανιακού) στην Κατερίνη.

Ο αγώνας ήταν μια μονότονη κυριαρχία της ομάδας των Μουσών η οποία ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε ρυθμό, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα. Έχασε πέναλτι στο 55’ (το απέκρουσε η τερματοφύλακας) και αν κα στο β’ ημίχρονο κυνήγησε το γκολ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που από την εξέλιξη του παιχνιδιού την δικαιούνταν.
Η ομάδα του «Μέντεκα» εμφανίστηκε αδύναμη, έκανε πολλά φάουλ και πήρε πολλές κίτρινες κάρτες. 
Με την ομάδα των Πιερίδων Μουσών έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα η 13χρονη Τζιουμέρκα Βάγια, η οποία προέρχεται από την Ακαδημία της ομάδας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μίσχου Παναγιώτα, Μετενίδου Γεωργία , Γκούτζα Παναγιώτα, Κόλτση Χριστίνα, Βούλγαρη Σούλα, Κατσίμπουρα Ολυμπία,  Παναγιωτίδου Σωτηρία (Γελαστοπουλου Γεωργία), Τζουμέρκα Χρύσα, Βίσμπα Χριστίνα, Καρασίμου Άρτεμις, Μετενίδου Ιωάννα (Τζιουμέρκα Βάγια)

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ψαλτη, Βαλαερου, Τιρεζακη, Παπαδημητριου, Τσακακου,  Κυριακοπουλου, Φλωρου, Κανανι, Κακο, Βαιου, Βουκουρεση, Μητσου, Σανιδα, Σαλοποτια, Τσατσου,  Χαροκοπου.

Η επόμενη αγωνιστική
Ήδη η προπονήτρια των Πιερίδων Μουσών κ. Λία Ζιώγα ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την προετοιμασία της ομάδας στον επόμενο αγώνα που είναι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στις Σέρρες με τη «Πανσερραϊκή».

Τέλος το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τους χορηγούς προς την ομάδα:
1. Discound store – Συμεωνίδης Ιωάννης για τις μπάλες
2. Συμεωνίδης Κώστας MEGA STORE για τα αντιανεμικά











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου