Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κατερίνη : Τιμήθηκε η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Κατερίνης


Τιμήθηκε στην πόλη της Κατερίνης,  η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, για να αποδοθεί έμπρακτα ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους εκείνους - άντρες, γυναίκες και παιδιά - που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά, προσφέροντας τα μέγιστα στον υπέρ πάντων αγώνα του λαού μας στα μαύρα χρόνια της κατοχής.


Το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος τελέστηκε επίσημη Δοξολογία,μετά το πέρας της οποίας εκφωνήθηκε σχετική ομιλία για την Εθνική Αντίσταση, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Στέφανο Μπιτόπουλο.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Δημοτικό Πάρκο, από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνο Ζουράρι, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων,  Βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ,κ. Αστέριο Καστόρη, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, το Διοικητή της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας Λιτοχώρου,  τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης, κ. Χρήστο Λεμονόπουλο,  τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Διοικητή του Γ΄Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης. Επίσης, στεφάνια κατέθεσαν η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και η ΝΕ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου