Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τα ΚΑΠΗ των Δήμων Κατερίνης & Έδεσσας ένωσαν τις μουσικές - καλλιτεχνικές τους δυνάμεις

                                 ΜΑΖΙ….ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Με σημείο αναφοράς τη μουσική, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης και του Δήμου Έδεσσας αντίστοιχα, ένωσαν τις δημιουργικές - καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και παρουσίασαν από κοινού, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πλημμυρισμένο από αγαπημένες νότες και μελωδίες.

Η ενταγμένη στο πλαίσιο ανταλλαγής πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων μεταξύ χορωδιών των ΚΑΠΗ εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 24 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Β΄ ΚΑΠΗ.


Την αυλαία της γιορτής άνοιξε το ΚΑΠΗ του Δήμου  Κατερίνης, το οποίο παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σταθακόπουλου. Συνόδευσαν οι μουσικοί: Ευάγγελος Τσιγγαρόπουλος (φλογέρα) και Δημήτριος Φαρμακιώτης (τουμπερλέκι). Ακολούθησε το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας με καντάδες, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.  

Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ & αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας,  Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Αναστάσιος Παπαζήσης,  ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ενώ όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «ανάλογες εκδηλώσεις, οι οποίες ενδυναμώνουν τους δεσμούς μεταξύ των Κέντρων συνιστούν σημαντικές πρωτοβουλίες,  οι οποίες αξίζει να συνεχιστούν».

Τέλος, προσφέρθηκαν εδέσματα, που με μεράκι ετοίμασαν οι κυρίες της χορωδίας του ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης, καθώς και κεράσματα - προσφορά του ΟΠΠΑΠ.




Από το Γραφείο τύπου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου