Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Σωματείου της Πιερίας «Νεφέλες» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας






Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Σωματείου της Πιερίας «Νεφέλες» , τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Τα μέλη του Δ.Σ. , Αθηνά Παππά, Μαρία Βαλσαμίδου, Μιχαήλ Βασιλειάδης και Ιωάννης Ελευθεριάδης, ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την πορεία και την πρόοδο της ομάδας, το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου αλλά και για τους σκοπούς και το όραμα της Διοίκησης.


Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση, συνεχάρη την ομάδα για την άνοδό της στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών, επισημαίνοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει τον αθλητισμό και υποστηρίζει δράσεις που τον προωθούν και συμβάλουν στην ανάπτυξή  του. Η κ. Μαυρίδου άλλωστε εξήρε τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου τονίζοντας, ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς.

«Ακόμη μια γυναικεία ομάδα που αναδεικνύει το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία. Συγχαίρουμε την ομάδα «Νεφέλες» για  την άνοδο τους στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών και εύχομαι δύναμη, συνεργασία και επιτυχία», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου