Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στον PROTERGIA 6ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


 
 

Αγαπητέ/ή δρομέα,

H Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να σε ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σου στις διοργανώσεις μας.
 
Σε ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει!
 
Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης (8.10.2016) και του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (2.4.2017), με τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από 20.000 σε κάθε διοργάνωση, κάθε ηλικίας και επιπέδου, η Ο.Ε. με τη δωδεκάχρονη πλέον εμπειρία της σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και αξιοποιώντας τα καλύτερα στελέχη της χώρας, εντάσσοντάς τα στην Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης, καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο παράλληλος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. να αποτελέσει σημείο αναφοράς του δρομικού κινήματος της χώρας μας.
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε από την προκήρυξη της διοργάνωσης, αλλά και από την Επίσημη Ιστοσελίδα μας www.thessalonikihalfmarathon.org, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη και ευχαρίστηση στους δρομείς κάθε επιπέδου.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς της διοργάνωσης εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές και συγκινήσεις προς τους δρομείς, πέραν της αγωνιστικής συμμετοχής τους, οι οποίες θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας μας, των χορηγών επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Επιθυμία μας και φέτος είναι η συμμετοχή σου στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, να γίνει δια μέσου της ομάδας ενός εκ των κοινωνικών ιδρυμάτων, τα οποία υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από την διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς αυτής.

Εγγραφές και αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση στο www.thessalonikihalfmarathon.org. Κάντε like στο επίσημο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook και ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Twitter, για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας.
 
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

η Οργανωτική Επιτροπή
του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης
http://www.thessalonikihalfmarathon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου