Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Tα κορίτσια της πάλης (στην άμμο) του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης!

 https://www.youtube.com/watch?v=xvrAvLwtlNc

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)



Tρία "χρυσά κορίτσια" της πάλης (στην άμμο), του συλλόγου ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης -στην πιο απολαυστική και «αμμουδερή» stand up συνέντευξη της ζωής τους- βγάζουν έξω από το "ταπί" το δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση και το Μetrosport.gr, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης (στην άμμο), στο Beach Bar Almyra, στην Παραλία Κατερίνης (18-06).
Η Kωνσταντίνα Σιδηροπούλου και η Μαγδαληνή Ψωμιάδου στο πρώτο μέρος, κάνουν το απόλυτο fair play, με ευγενές κίνητρο τις Πανελλαδικές εξετάσεις, δίνουν απαντήσεις για την επιλογή της πάλης, αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα, καταγράφουν το βαθμό επικινδυνότητας του αθλήματος και τις διαφορές ανάμεσα στα διαφορετικά είδη πάλης, "βγάζουν στη σέντρα" ορισμένους διαιτητές, ορίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά του αθλήματος, μοιράζονται τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον, δέχονται την πρόκληση του Survivor και απομυθοποιούν τις αντιδράσεις των άλλων και δη των αγοριών αλλά και των καθηγητών, στο άκουσμα της ενασχόλησής τους με την πάλη, με αναπάντεχα χαριτωμένες και απρόσμενες απαντήσεις και μοναδικές ατάκες!
Συνακόλουθα, τη σκυτάλη παίρνει η 18χρονη αθλήτρια του συλλόγου, Νένα Λυκοπούλου, που συνεχίζει συμπληρωματικά στο ίδιο tempo και με το ίδιο χαμόγελο, να ορίζει το ρόλο της τύχης, ν' αναγνωρίζει τις προσωπικές της θυσίες στο βωμό και των Πανελλαδικών εξετάσεων, να προτρέπει τα κορίτσια ν' ασχοληθούν με το άθλημα και να κάνει fair play στη δυσκολότερη αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει (μία αθλήτρια από τη Λετονία).
Υ.Γ. Η δέσμευση για τη δημιουργία διαφημιστικού teaser του αθλήματος της πάλης στην άμμο από τα τρία κορίτσια του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης είναι επιβεβλημένη και ήδη έχουμε κατοχυρώσει τα δικαιώματά του! 
Συγχαρητήρια στους γονείς των αθλητριών και στους προπονητές του συλλόγου και ομοσπονδιακούς προπονητές της πάλης στην άμμο, Βασίλη Μπατάλα & Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου