Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Κοντά στο τελικό deal η πώληση του «Ε» στον Σαββίδη...


Να ξεμπλοκάρει δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το deal μεταβίβασης του τηλεοπτικού σταθμού «E TV» από τον νυν ιδιοκτήτη του Φίλιππο Βρυώνη στην Dimera Media Investments. Συγκεκριμένα, πολύ αργά το βράδυ της Τετάρτης και έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte.(ουσιαστικά είναι δεύτερος έλεγχος).

Με αυτό τον τρόπο σηματοδοτείται και επισήμως η έναρξη του τελικού σταδίου οριστικοποίησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας του δεύτερου ελέγχου για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton,  η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.

Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.
Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager Ed Hall...

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου