Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Πιερικός Αρχέλαος :Ευχαριστήριο

Ο Πιερικός Αρχέλαος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας.
Πιο συγκεκριμένα:
- Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τους Αντιδημάρχους Νικόλαο Παπαζιώγα και Ροδή Ελευθεριάδου για την πολύτιμη βοήθειά και συνεισφορά τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης.
- Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Ταρενίδη, το μέλος του Συνδέσμου, τέως Διεθνή Διαιτητή, νυν Κομισάριο της FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιο Τανατζή, καθώς και τους Διαιτητές Ευφραιμίδη Σταύρο, Κορμέντζα Ξενοφώντα, Τοπαλίδη Κωνσταντίνο, Τσινίκο Δημήτριο, Χατζημπαλίδη Γεώργιο και Χρυσάφη Σταύρο για την βοήθειά τους και την συμμετοχή τους στο Τουρνουά.
- Τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, Αντώνιο Παπαγιαννούλη, ο οποίος μας τίμησε μα την παρουσία του και απένειμε τα έπαθλα στους συμμετέχοντες.
- Τον Αρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Ναυαγοσωστών Κατερίνης, Δημήτριο Κατιρτζή και όλους τους Διασώστες που έδωσαν τον παρών και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές και όπου αλλού χρειάστηκε.
- Όλα τα μέλη της ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να φέρουμε εις πέρας τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου