Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

OLYMPUSMARATHON: Ο πρώτος και μοναδικός ελληνικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Skyrunner® World Series 2018!






Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ της«ΜαραθώνιοςΟλύμπου»καιη εταιρία «ΔΡΟΜΕΥΣΑΕ» ως βασικός συνεργάτης, ανακοινώνουν την συμμετοχή του Olympus Marathon, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SkyrunnerWorld Series 2018.  Ως επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης διοργάνωσης του OlympusMarathon ορίζεται η 23η Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο.

Ο Olympus Marathon είναιέναςαγώναςπουαποτελεί διαχρονικάσημείοαναφοράςγια τοελληνικόορεινότρέξιμο. Μειστορία 15 πλέον χρόνων, σταμονοπάτιατουέχουντρέξειχιλιάδεςαθλητές,Έλληνεςκαιξένοι, ερασιτέχνεςδρομείςαλλάκαιμεγάλαονόματατουχώρου, τιμώνταςτηνπορείατωναρχαίωνπρογόνωνμας,οιοποίοιανέβαιναναπότηλατρευτικήπόλητουΔίουστιςκορυφέςτουΟλύμπουγιαναθυσιάσουνστονθεότωνθεών, τονΔία. Ένα μεγάλο βήμα για την ανέλιξη του διεθνούς χαρακτήρα του έγινε πέρυσι με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, θέτοντας τον Olympus Marathonστηλίστατηςπιοσημαντικήςκατηγορίαςτηςσειράς Skyrunning World Series της Sky Classic, ιστάμενοςαντάξιαστιςαπαιτήσειςτωνμεγαλύτερωνκαιδημοφιλέστερωναγώνωντουκόσμου. 
Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους εκατοντάδες Έλληνες αθλητές όσο και στους δεκάδες Skyrunnersόλου του κόσμου που συμμετείχαν στον αγώνα, η φετινή διοργάνωση θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ακόμα περισσότερους αθλητές, ανεβάζοντας τόσο το αγωνιστικό επίπεδο όσο και την αίγλη της διοργάνωσης. Βασικό κίνητρο όλων, το ταξίδι τους στα μονοπάτια του μυθικού βουνού.
Η ένταξη του Olympus Marathonστοπαγκόσμιοκαλεντάρι αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Πιερία καιοπωσδήποτε οι απαιτήσεις της διοργάνωσης αυξάνονται κάθε χρόνο. Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια αυτή αποτελεί η άψογη συνεργασία των εθελοντών του Δ.Σ. με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του RunnerStore. Τογεγονόςαυτό σίγουρααποτελείμιαηθικήικανοποίησηγιατουςδιοργανωτέςκαιόλουςόσοισυνέβαλανστηνευχάριστηεξέλιξητουαγώνα. Αξίζεινασημειωθείπωςτονσημαντικότερορόλοέχειηανιδιοτελήςπροσφοράτωνεθελοντικώνομάδωνκαιμεμονωμένωνεθελοντών, πουόλαταχρόνιαυποστηρίζουνκαιεξελίσσουντους τομείς της δράσης τους,μεβασικόσκοπότηνασφάλειακαιπροστασίατουαθλητήκαι σεβόμενοιτοευαίσθητοοικοσύστηματουΟλύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου