Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ισόπαλο το παιχνίδι στη μάχη με την λάσπη και την αντίπαλη ομάδα





Σ ένα πολύ λασπώδη και βαρύ αγωνιστικό χώρο έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 οι Πιερίδες Μούσες με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας
 
Σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα, στην τεχνική και την ικανότητα των παιχτριών αλλά στη μάχη τους με τη λάσπη οι Πιερίδες Μούσες πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο γήπεδο του Σβορώνου όπου αντιμετώπισαν το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου την ομάδα της Ελασσόνας «Ολυμπιώτισσες», οι Πιερίδες Μούσες εκτός από την καλά οργανωμένη αντίπαλη ομάδα που διεκδίκησε με πάθος τη νίκη είχε να αντιμετωπίσει έναν βαρύ και λασπώδη αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε να γίνει η σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού και η μπάλα κολλούσε στη λάσπη και τα νερά.  
Η Πιερίδες Μούσες προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με ένα εξαιρετικό πλάγιο σουτ  της Βάγγης Γκαραγκουνούλη από την τελική γραμμή που κατέληξε στο γάμα της αντίπαλης εστίας.
Στο πρώτο τέταρτο οι Μούσες είχαν μια σημαντικά απώλεια αφού σε μια δύσκολη φάση τραυματίστηκε κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο η βασική αμυντική Σωτηρία Παναγιωτίδου.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Ολυμπιώτισσες ισοφάρισαν με μια άτυχη στιγμή για την αμυντική γραμμή των Πιερίδων Μουσών αφού σε ομαδική διεκδίκηση και προσπάθεια απόκρουσης της μπάλας από τις αμυντικές παίχτριες κατέληξε αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυνατές φάσεις και οι ευκαιρίες υπήρξαν και για τις δύο ομάδες. Στο 75’ περίπου οι Μούσες προηγήθηκαν για μια ακόμη φορά στο σκορ με γκολ που πέτυχε με κεφαλιά η  Γεωργία Μετενίδου.
Κι ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι μπορούσε να λήξει μ αυτό το σκορ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του, σε μια σύγχυση, μετά από χτύπημα κόρνερ, στην μικρή περιοχή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Μουσών.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) ανταποκρίνεται στην αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων στο γήπεδο λαμβάνοντας υπόψη και τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι αλλά ουσιαστικά ήταν μια μάχη με τις λάσπες και τα λιμνάζοντα νερά.

Η κλήρωση του δώρου και η τυχερή που το κέρδισε
Στην καθιερωμένη κλήρωση δώρου για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, στην διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των δύο ημιχρόνων, κληρώθηκε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο έπιπλο τηλεόρασης προσφορά του πολυκαταστήματος «spitimas» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας. Το δώρο κέρδισε η κ. Σίτσα Ιωσηφίδου.
Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τις ομάδες του Σβορώνου για την φιλοξενία στο γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου έγινε ο αγώνας.
Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι στα Γιαννιτσά την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, με αντίπαλη ομάδα τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου