Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.


  Με τον διοικητικό απολογισμό, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.
  Τον διοικητικό απολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, παρουσίασε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Γρηγόριος Μιτσοκάπας, ενώ την έκθεση της εξελεγκτικής ανέγνωσε στο σώμα το μέλος Γεώργιος Σαραντίδης.
  Αξιοσημείωτη, μεταξύ των θεμάτων της συνέλευσης, η πρόταση του επιτίμου προέδρου της Εστίας, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, να προετοιμάσει και να υλοποιήσει η νέα διοίκηση πανηγυρική μουσικοχορευτική-ιστορική εκδήλωση το έτος 2021, με αφορμή τα διακόσια χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

  Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών υλοποιήθηκε και η διαδικασία των εκλογών. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής εξελέγη για μια ακόμα φορά η δικηγόρος Μαγδαληνή Κάλφα, η οποία διενήργησε με απόλυτη τάξη τις αρχαιρεσίες. Γραμματέας ορίστηκε η Κυριακή Κωνσταντίνου και μέλη οι, Μαριάννα Δημάτη, Έλενα Τάκου, Ειρήνη Βενετσάνου, Δημήτριος Χωνός, Στέλλα Χατζή και Δημήτριος Βαρνάς.
  Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται κατά σειρά οι:
  Μιτσοκάπας Γρηγόριος
  Γκούτζας Ευάγγελος
  Μεταξάς Διονύσιος
  Σπανός Νικόλαος
  Μαρινοπούλου Ξένια
  Μπίσμπα Έφη
  Δημάση Κλειώ
  Αθανασίου Γεώργιος
  Τζιτζιλή Στέλλα
  Στην εξελεγκτική επιτροπή οι:
  Λαζαρίδης Ανέστης
  Σαραντίδης Γεώργιος
  Τσιρώνη Χρυσούλα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου